Izdvajamo iz ponude

Ovde možete pogledati neke od ponuda koje smo izdvojili za Vas. Za kompletnu ponudu vratite se na početnu stranu i klikom na nekog od Touroperatora pronađite Vama zanimljive ponude ili nas kontaktirajte na tel. 013/833-164, e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

Ponedeljak, 13 Mart 2017 15:43

Nikad sami na putovanju - SAVA OSIGURANJE

          NOVO: Dopunsko pokriće za posledice Covid-19

  Uz polisu Putnog osiguranja (polisa osiguranja lica za vreme putovanja i boravka u inostranstvu) na teritoriji Evrope, Turske, Rusije Egipta i Tunisa, u trajanju od     najduže 31 dan, može se ugovoriti proširenje osiguravajućeg pokrića, koje pokriva troškove nastale tokom pružanja neophodne medicinske pomoći i troškove  prevoza u slučaju bolesti koje su proistekle ili su posledica Covid-19. Proširenje osiguravajućeg pokrića se obezbeđuje Klauzulom za osiguranje lica za vreme putovanja i boravka u inostranstvu Covid-19 koja je sastavni je deo ugovora o osiguranju (polise) lica za vreme putovanja i boravka u inostranstvu.

  Osiguranim slučajem u skladu sa  Klauzulom smatra se isključivo razvoj infekcije izazvane virusom Covid-19, dijagnostikovane na zahtev lekara, u skladu sa     zdravstvenim protokolom zemlje u kojoj se osiguranik nalazi.

Ugovaranjem ove klauzule, Sava osiguranje je u obavezi da nadoknadi troškove neophodne medicinske pomoći i prevoza. U slučaju smrti osiguranika, Sava osiguranje će pokriti i troškove u skladu sa uslovima osiguranja.

Isključenje: Ukoliko se ne ugovori proširenje osiguravajućeg pokrića Covid-19, osnovna polisa Putnog zdravstvenog osiguranja, isključuje bilo kakve odštetne zahteve u vezi sa bolestima koje su posledica epidemije, bolestima koje su proistekle ili su posledica Covid -19 i njihovih varijacija ili mutacija, osim troškova repatrijacije u slučaju smrti osiguranika.

**********************

Polisa putnog osiguranja pokriva-obuhvata:

ambulantno lečenje

lekove i zavoje propisane od lekara

sanitetski materijal koji je neophodan u toku lečenja preloma ili povrede ekstremiteta (npr. gips i zavoj) i pomagala za hodanje propisana od lekara

radioterapiju, termoterapiju ili fototerapiju i druge slične tretmane propisane od lekara

RTG dijagnostiku

bolničko lečenje osiguranika u ustanovi koja se smatra bolnicom u stranoj zemlji, koja ima dovoljno dijagnostičkih i terapeutskih kapaciteta, a lečenje se sprovodi po metodama koje su naučno prihvaćene i klinički testirane u toj zemlji (koristi se bolnica u mestu gde osiguranik boravi ili najbliža odgovarajuća bolnica)

troškove prevoza od strane hitne službe do najbliže bolnice ili najbližeg lekara

troškove upućivanja u specijalizovane klinike, ako je to medicinski neophodno i propisano od lekara

operaciju zbog akutnih bolesti (uključujući operaciju i troškove vezane za nju)

stomatološke usluge, ali samo u cilju olakšavanja akutne zubobolje, u iznosu do 80 EUR

argus Odeon FilipTravel BigBlue KontikiTravel 1ATuristickaAgencija
Mediteraneo VivaTravelAgency PlanaTours Robinson SunlineTravel Oktopod travel
Hellena Travel AstraTravel Jungle Tribe TuristTrade SabraTravelAgency AquaTravel
Dunav Tours Lord Travel BravoTours Sole Azur TimTravel Moj Svet
Moj Svet Montesol Atlantic Ni Travel Philoxenia Travel Karpati
Vi ste ovde: Home Izdvajamo Nikad sami na putovanju - SAVA OSIGURANJE

Kontakt

tMapa

RodaTours

2. Oktobra 89a
26300 Vršac
Srbija

Telefon: 013/833-164
Mobilni: 063/325-121
Fax: 013/833-164

e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.